Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Eva H. Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med pak choy og chili: Thai fishcakes

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

8-10 stk.

Ingredienser

250 g torskefilet

1 tsk. rød karrypasta

1 spsk. fishsauce

2 æggehvider

2 forårsløg

olie til fritering

2 pak choy

1 spsk. sesamolie

3 spsk. sweet chilisauce

salt

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i mindre stykker, og blend den med karrypasta, fishsauce og æggehvider. Hæld farsen i en skål, og snit forårsløgene i ringe. Vend forårsløget i fiskefarsen med en dejskraber.
  2. Fyld en kasserolle med olie, og varm godt op. Form dine fishcakes med hænderne og en stor spiseske, og friter dem i et par minutter i olien, indtil de er gyldne og puffet let op.
  3. Halver de to pak choy, og steg dem på skæresiden på en tør pande. Tag dem af varmen, vend dem med sesamolie, og smag til med salt.
  4. Anret pak choy og fishcakes på et fad, og server med sweet chilisauce.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden