Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Eva Tram
Foto: Eva Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med pak choy og chili: Thai fishcakes

Nicolai Trams fishcakes er hurtige at lave og nemme at spise.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

8-10 stk.

Ingredienser

250 g torskefilet

1 tsk. rød karrypasta

1 spsk. fishsauce

2 æggehvider

2 forårsløg

olie til fritering

2 pak choy

1 spsk. sesamolie

3 spsk. sweet chilisauce

salt

Sådan gør du:

  1. Skær fisken i mindre stykker, og blend den med karrypasta, fishsauce og æggehvider. Hæld farsen i en skål, og snit forårsløgene i ringe. Vend forårsløget i fiskefarsen med en dejskraber.
  2. Fyld en kasserolle med olie, og varm godt op. Form dine fishcakes med hænderne og en stor spiseske, og friter dem i et par minutter i olien, indtil de er gyldne og puffet let op.
  3. Halver de to pak choy, og steg dem på skæresiden på en tør pande. Tag dem af varmen, vend dem med sesamolie, og smag til med salt.
  4. Anret pak choy og fishcakes på et fad, og server med sweet chilisauce.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden