Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brombærsalat

Denne friske salat er ikke alene oplagt tilbehør til sommermaden, men også en fryd for øjet med sine mange nuancer af lilla.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til 2 personer

Ingredienser

2 spsk. græskarkerner

1 tsk. olivenolie

20 brombær

2 spsk. rødvinseddike

4 spsk. olivenolie

salt

1 lille hoved rød romainesalat

15 g udstenede sorte oliven

evt. hybenroseblade til anretning

Sådan gør du:

  1. Rist græskarkerne gyldne i olivenolie på en mediumvarm pande i ca. 5 minutter.
  2. Blend 10 brombær med rødvinseddike og olivenolie til en vinaigrette, smag til med salt.
  3. Vask salaten grundigt, og slyng den fri for vand. Anret den på en tallerken med sorte oliven, ristede græskarkerner, de resterende brombær og brombærvinaigretten. Drys evt. salaten med lidt friske hybenroseblade til sidst.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden