Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Chris Opander Tonnesen
Foto: Chris Opander Tonnesen

Marie Holms søde køkken: I krisetid må man bage brunsviger

Vi har alle brug for kærlighed i disse dage, og det får man i overflod, når man bager en farinsnasket, svampet bolledejskage med masser af smør, sirup og fløde. Marie Holm kæmper mod coronamismod ved den søde front.

FOR ABONNENTER

Det mærkelige var at bage en kæmpestor fællesskabskage, som sådan en bradepandebrunsviger jo er, og vide at, den kun var til min lillebitte husstand på tre. At vi står midt i en kæmpe og uoverskuelig krise, der gør, at vi alle sammen holder os inden døre og hver for sig. Der ville ikke lige komme venner eller familie forbi til eftermiddagskaffe med blødt brød til, for ligesom du og jeg har de forskanset sig i lejligheder og huse med deres computere, telefoner og tv-aviser, der hver dag fortæller angstfremkaldende nyt fra coronavirkeligheden.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden