0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Kirsten Skaarup
Foto: Kirsten Skaarup

Værsgo og smag: Kvinden, der utrætteligt har kæmpet for den grønne mad i mere end 50 år, er klar med kogebog nr. 31

Siden længe før grøn mad blev betragtet som andet end kaninfoder eller hippieføde, har Kirsten Skaarup udviklet opskrifter på netop grøn mad. Her får du en smagsprøve fra hendes nyeste udgivelse, ’Grønt smørrebrød’, der passer godt til forårets mange frokoster under åben himmel.

FOR ABONNENTER

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores grønne madunivers med over 750 opskrifter og madartikler.

Prøv Politiken nu

Annonce

  • Columbus Leth
    Rappe rabarber
  • Line Thit Klein
    Smagen af sommer

Annonce