0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Hjemmelavet karamelliseret appelsinmarmelade

Ifølge traditionen skal syltesager laves i koloenorme mængder med dertil-hørende sylteglas, som skal rengøres og skoldes og ... jeg bliver helt træt ved tanken. Nu behøver vi ikke samle forråd mere, så jeg sylter nogle få glas ad gangen – og så virker hele projektet meget mere overskueligt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Sødt. Appelsinmarmeladen tilføjer en sødme til brunchbordet og bollerne.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

2. Vask og skold et par glas, og hæld den varme marmelade i de varme glas, og luk straks lågene til. Køl marmeladen af og opbevar den i køleskabet, og tag altid af den med rene skeer.

Tip

Altså: Man tager en økologisk appelsin og hakker det hele så fint som muligt med en skarp kniv. Koger den med sukker i mange timer ved lav varme, og så har man en dejlig bitter marmelade.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts