Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Cremet. Den cremede og fede græske yoghurt smager forbasket godt, hvilket delvis skyldes den høje fedtprocent på 10. Jeg elsker at mæske mig i den, men jeg holder mængderne nede for at gøre det samme med vægten. Den søde sirup og de syrlige granatæbler gør det kun bedre.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mini-yoghurt med granatæble, mynte og dadelsirup

I Andalusien bruger jeg rørsukkersirup, her erstatter jeg med dadelsirup. Andre slags sirupper end dadel kan dog fint bruges, og frugter som citrus er også fine, skåret i små stykker. Yoghurten skal have topping på, lige før I spiser den, da siruppen gør den vandet.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Pil kernerne ud af granatæblet, se tip.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden