Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cremet. Den cremede og fede græske yoghurt smager forbasket godt, hvilket delvis skyldes den høje fedtprocent på 10. Jeg elsker at mæske mig i den, men jeg holder mængderne nede for at gøre det samme med vægten. Den søde sirup og de syrlige granatæbler gør det kun bedre.
Foto: Columbus Leth

Cremet. Den cremede og fede græske yoghurt smager forbasket godt, hvilket delvis skyldes den høje fedtprocent på 10. Jeg elsker at mæske mig i den, men jeg holder mængderne nede for at gøre det samme med vægten. Den søde sirup og de syrlige granatæbler gør det kun bedre.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mini-yoghurt med granatæble, mynte og dadelsirup

I Andalusien bruger jeg rørsukkersirup, her erstatter jeg med dadelsirup. Andre slags sirupper end dadel kan dog fint bruges, og frugter som citrus er også fine, skåret i små stykker. Yoghurten skal have topping på, lige før I spiser den, da siruppen gør den vandet.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Anret yoghurten i små skåle, kopper eller glas (eller en blanding).

Pil kernerne ud af granatæblet, se tip.

2. Ved serveringen: Kom frugt på yoghurten, dryp med sirup, og pynt med mynteblade.

Tip

Sådan ’udkerner’ du granatæblet: Med en urtekniv skærer du et fint snit rundt om granatæblets mave – kun lige, så kniven går gennem skallen. Fyld en stor skål eller salatslynge med koldt vand, som du holder frugten nede i for at undgå sprøjt. Bræk granatæblet i to halve under vand, og nulr kernerne fri. De bitre, hvidgullige hinder flyder ovenpå og er lette af fjerne.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden