Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sprødt. Server sprødsalat til din brunch med snittede grøntsager og bring sund fylde til måltidet.
Foto: Columbus Leth

Sprødt. Server sprødsalat til din brunch med snittede grøntsager og bring sund fylde til måltidet.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En suveræn sprødsalat

Du kan bruge alle slags fintsnittede grøntsager i brunchsalaten. Selv de mest kedelige af slagsen bliver peppet op med en frisk krydderurt. Her har jeg suppleret med den sydlige cremede avokado, som passer perfekt til de andre elementer på morgenbordet: granatæble, appelsin og mandler.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

1. Rør dressingen sammen. Hak grønkålen fint, udelad stok og ribber. Anret den på et fad.
Skræl guleroden med en kartoffelskræller, og bliv ved at skrælle over salatfadet, så der dumper tynde strimler ned på kålen. Gør det samme med agurken over salatfadet.
Pil løget, og snit det i ultrafine både, fordel dem over salaten.
Halver avokadoen, tag stenen ud, skær kødet i smalle både på tværs. Fordel dem over salaten og dryp dressingen over avokadoen.

2. Ved serveringen: Vend salaten forsigtigt rundt, smag den til, og drys med basilikumblade.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden