Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ostebrød. Brødet med frugt og nødder er faktisk endnu bedre, hvis det bliver bagt nogle dage før, skåret i tynde skiver på dagen og ristet sprødt i ovnen. Kan fint gøres i god tid.
Foto: Columbus Leth

Ostebrød. Brødet med frugt og nødder er faktisk endnu bedre, hvis det bliver bagt nogle dage før, skåret i tynde skiver på dagen og ristet sprødt i ovnen. Kan fint gøres i god tid.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Koldhævet frugt- og nøddebrød med blå ost

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Superlækkert sødt brød, som passer perfekt til f.eks. blå ost uden andre dikkedarer. Du skal starte dagen før med dette brød.

Sådan gør du:

1. Rør gær og vand sammen, tilsæt olie, honning, salt og kanel, og rør godt. Tilsæt hele nødder, frugt og grofthakket chokolade samt melet, og rør dejen godt sammen, den skal være klæg og fast.

2. Fordel dejen i en smurt/bagepapir- foret rugbrødsform på 1,5-2 liter, pensl grundigt med olie, kom plastikfilm på, og stil det i køleskab til næste dag.

3. Bag brødet ved 200 grader (ej varmluft) i 1 time. Tag brødet ud af formen straks efter bagningen, og lad det blive helt koldt, før du skærer det.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden