Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Hjemmerørt. Der er intet, der slår en friskrørt mayonnaise, og her er den blevet smagt til og farvet med safran og hvidløg. Sammen med chips er det en god starter til din påskefrokost.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Chips med påskedip

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der skal selvfølgelig være æg til frokosten. De bliver emulgeret med olie til en dejlig friskrørt mayonnaise. Den krydrede dip bliver serveret med med blå kartoffelchips. Hvis du ikke kan få fat i dem, så server almindelige kartofler.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden