Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Kåldeller. Skvalderkålen giver en særlig fin aroma til frikadellerne,,og så er tanken om at spise ukrudt også forjættende. Server dem med skvalderkål a la creme eller det du plejer at servere frikadeller med.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skvalderkålsfrikadeller

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Der er ingen ende på, hvilke retter skvalderkålen kan indgå i. Det er også nødvendigt, hvis man skal spise sig igennem hele buskadset. I disse frikadeller er der meget lidt kød i forhold til grøntsager, havregryn med mere, men de smager stadig af kød.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden