0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Stegt makrel med tomat og lun mayonnaise

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Trio. Makrel, tomat og mayonnaise er en klassiker, der her er lavet en i en let mere luftig og sprød udgave.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tomat og mayonnaise er en klassisk ledsager til makrel på rugbrød, her dog i en lun, luftig og sprød udgave.

1. Makrel: Lad makrelfileterne trække med salt. Steg dem i lidt olie; først på skindsiden, som presses lidt ned mod panden, så skindet kan blive sprødt.

2. Tomatragout: Del tomaterne i to, og læg dem med skærefladen opad i et ildfast fad. Knus hvidløgsfeddene i olien. Dryp olien over tomaterne. Drys dem med salt og peber samt timian, og kom lidt honning over dem. Bag dem ved 100 grader i mindst tre timer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts