0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Grillet makrel, cremede kartofler med peberrod og grov sennep samt hurtig 'pickles'

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Smagfuld. Makrellens indre er fyldt med krydderurter og citron, kartoflerne har fået et skud peberrod, og grøtsagerne et syrligt kick. Det kan den fede makrel sagtens bære.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

4 flotte rensede ’portionsmakreller’
lidt blandede krydderurter,
4 halverede citronskiver
salt
2 store løg
1 spsk. smør
1 spsk. olie
2 dl æblemost
3-4 spsk. grov sennep
1 dl fløde
2 spsk. revet peberrod
800 g små kartofler
1/2 blomkålshoved
2 gulerødder
8 radiser
1 fennikel
12 perleløg
1 laurbærblad
2 nelliker
1 stjerneanis
1 stor spsk. smør
4-5 spsk. æbleeddike
sukker efter smag
salt og peber

Makreller på grillen, gerne grillpande, er fine sammen med nye sommergrøntsager, som bare skal lynkoge og -marinere i en sursød lage.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts