Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Snack. Der er hyldeblomst både i drinken og på bruchettaen. Parmaskinken holder saltbalancen i skak.
Foto: Columbus Leth

Snack. Der er hyldeblomst både i drinken og på bruchettaen. Parmaskinken holder saltbalancen i skak.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bruchetta med skinke, jordbær og hyldeblomst

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lyder det mærkeligt med skinke og jordbær? Jordbær kan fint erstatte den sur-søde tomat, som passer strålende til skinke. Og når skinken og salvien bliver sprødstegt, er der ikke et øje tørt.

Sådan gør du:

1. Pensl brødskiverne med olie, drys med peber og lidt salt. Læg en halv skive skinke og 3 salvieblade på hvert stykke. Dryp med lidt olie.

2. Bag brødskiverne ved 200 grader varmluft i ca. 6-7 minutter, til de er gyldne og sprøde. Køl brødene af. Skær jordbærrene i mindre stykker.

3. Ved serveringen: Læg jordbærrene på brødene, og dryp med honning, og drys hyldeblomster over.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden