Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Ciolumbus Leth
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jordbærsalsa

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Jordbær er et interessant bekendtskab i det salte køkken. Hvis du har dild tilbage fra kyllingen, så kom lidt friskhakket i salsaen her.

Sådan gør du:

1. Nip jordbærrene, og skær dem i mindre stykker. Bland saft, balsamico, salt og peber, og smag til.

2. Tidligst 1/2 time før serveringen: Bland jordbær og saft. Lad gerne salsaen trække i køleskabet. Kværn lidt peber over ved serveringen.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden