Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Balance. De små kapers ligner blomster og er knap så spidse i smagen efter stegning.
Foto: Columbus Leth

Balance. De små kapers ligner blomster og er knap så spidse i smagen efter stegning.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kartoffelmad med dybstegte kapers og ansjosmayo

Intet er så lækkert som en mad med nye kartofler. Man kan lave dem på et utal af måder, og de smager alle godt. Her er det de sprødstegte kapers, som sammen med ansjosmayonnaisen er et hit til kartoflerne.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Skrub, og kog kartoflerne – se tip. Bland mayoen af mayonnaise, finthakkede ansjoser, eventuelt salt og peber.

2. Varm et par cm olie op i en lille gryde. Afdryp, og tør kapersene godt. Steg dem nogle få minutter i olien, til de åbner sig som små blomster og er sprøde. Dryp dem af på køkkenrulle.

3. Ved serveringen: Skær kartoflerne i skiver, og anret dem på brødet. Fordel mayoen over. Pynt med kapers og klippet purløg.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden