Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

glutenfri. kage giver glutenallergikere mulighed for at nyde kagen, fordi den er lavet med boghvedemel – men den kan også laves med hvedemel.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mazarinkage med boghvedemel

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

En super enkel, dejlig, svampet kage, hvor boghvedemelet mest af alt giver glutenallergikere mulighed for at nyde kagen, som også kan laves med hvedemel. Server med sæsonens frugt og eventuelt flødeskum eller is. Her er det med brombær og flødeskum.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden