Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

To slags. En cremet smoothie med yoghurt og en frisk og læskende smoothie med rød saft - vandmelon dur til det hele.
Foto: Columbus Leth

To slags. En cremet smoothie med yoghurt og en frisk og læskende smoothie med rød saft - vandmelon dur til det hele.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vandmelonsmoothie

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mynte og melon elsker hinanden. Et kærlighedsforhold, der i øvrigt gælder alle slags meloner. Du kan udelade saften og i stedet smage smoothien til med lidt flormelis eller honning.

Sådan gør du:

1. Skær skrællen af melonen, pil kernerne ud, og skær melonkødet i grove stykker.

2. Kom dem i blenderen med saft, mynte og isterninger, og blend, til drikken er helt ensartet. Smag til med sød saft, og server i glas.

Tip: Hvis du har tid, så frys melonterningerne. Så kan isterninger udelades, og drikken bliver mindre vandet.

SE OGSÅ

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden