Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

To slags. En cremet smoothie med yoghurt og en frisk og læskende smoothie med rød saft - vandmelon dur til det hele.
Foto: Columbus Leth

To slags. En cremet smoothie med yoghurt og en frisk og læskende smoothie med rød saft - vandmelon dur til det hele.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vandmelonsmoothie med yoghurt

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vanilje i smoothies går man aldrig galt i byen med. Du kan bruge alle slags vanilje, men den bedste er nu den ægte fra en stang. Jo dyrere, des bedre, og jo mindre behøver du at bruge. Yoghurten tilfører en dejlig fedme til melonen.

Sådan gør du:

1. Skær skrællen af melonen, fjern kernerne, og skær melonkødet i grove stykker.

2. Kom dem i blenderen med vaniljekorn (flæk stangen på langs, og skrab kornene ud med en lille kniv), flormelis, yoghurt og isterninger, og blend, til drikken er helt ensartet. Smag til med flormelis, og server i glas.

SE OGSÅ

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden