Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fusion. Denne kornsalat, der er et fint alternativ til den klassiske fetasalat, balancerer mellem salt og sødt. Spiser du den til en hovedret, kan du springe desserten over.
Foto: Columbus Leth

Fusion. Denne kornsalat, der er et fint alternativ til den klassiske fetasalat, balancerer mellem salt og sødt. Spiser du den til en hovedret, kan du springe desserten over.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kornsalat med vandmelon, blåbær, bladselleri og estragon

En frisk og mættende salat, der nærmest er både hovedret og dessert takket være melonen og de blå bær. Salaten er god til brunch og som tilbehør til grillet kød og fisk.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Kog kernerne i vand uden salt, til de er møre og med ganske let bid. Hvis de får for lidt, er de for hårde og tunge, men får de omvendt for meget, splatter de ud, så smag jævnligt på dem under den sidste del af kogetiden. De skal koge ca. 45-60 minutter. Sigt vandet fra og lad dem køle af.

2. Dressing: Rør olie, citronsaft, salt og peber i kernerne.

3. Skær vandmelonen i kvarter. Skær skrællen af og pil evt. kernerne ud – de kan sagtens spises, de smager lidt som nødder. Skær melonkødet i terninger på 1 x 1 cm.

4. Snit forårsløget i helt tynde skiver. Skær bladsellerien i tynde skiver. Hak estragonbladene groft. Kom melon, forårsløg, blåbær, bladselleri og estragon op i skålen med korn.

5. Ved serveringen: Vend salaten forsigtigt rundt. Smag den til med salt, peber og citronsaft, og husk på at melonen giver sødme.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden