Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

Sovsekylling. Man kan godt udelade at stoppe kyllingen med persille, men Tina Scheftelowitz er vild med persillen, som har simret inde i kyllingen og smager af dens kødsafter - det er hun så den eneste, der er i sin familie.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grydestegt kylling med brun sovs

Denne gode klassiker bliver vi aldrig trætte af i min familie. Min mand er mester til at lave den og har trakteret os med den jævnlig gennem årene. Nogle vil mene, at det er en sommerret. Og den kalder da også på rabarberkompot, men om vinteren kan man fint spise asier eller rødbeder til.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4-6 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden