Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

Simresovs. Der er god logik i at lave en stor portion, når man er i gang: Sovsen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet og i månedsvis i mindre portioner i fryseren. Den er ikke smagt til med sukker, da de mange rodfrugter gør den sød.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ægte brun sovs

Her er min version af, hvordan man laver brun sovs fra bunden. Du skal starte, mindst 4 timer før sovsen skal bruges. Når du nu er i gang, så lav en større portion end her. Det kræver en meget stor gryde. Køb kraftben hos en slagter.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

4 dl/4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden