Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Til store mængder. Den nemme sovs kan laves til alle slags kød, du spiser brun sovs til, f.eks. flæskesteg, frikadeller og oksesteg. Den kan laves i store mængder, fordi den ikke er afhængig af, om der steges kød på panden. Det er vigtigt, at du bruger god økologisk bouillon.
Foto: Columbus Leth/fotograf

Til store mængder. Den nemme sovs kan laves til alle slags kød, du spiser brun sovs til, f.eks. flæskesteg, frikadeller og oksesteg. Den kan laves i store mængder, fordi den ikke er afhængig af, om der steges kød på panden. Det er vigtigt, at du bruger god økologisk bouillon.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hurtig brun sovs

Der er nok delte meninger om denne sovs, da den er lavet af, ja, fotoet siger alt. Men den holder i en snæver vending i hverdagen, hvis bouillonen er økologisk, altså med færrest mulige tilsætningsstoffer.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden