Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Rune Pedersen
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Scheftelowitz’ rødkål i stegeso med æble, krydderier og ribsgelé

Sidste år lavede Scheftelowitz denne rødkål på bål sammen med bålmanden Kurt Hoppe. Du kan sagtens bruge en stegeso eller et ovnfast fad med sølvpapir – og du kan også koge den i en gryde på gammeldags manér.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du:

1. Snit rødkålen groft, og skær æblet i både med skræl på. Udelad kernehusene. Kom begge dele i fadet, der først skal ligge i koldt vand i 10 minutter, sammen med fedtet, som er skåret i mindre stykker, krydderier, eddike, ribsgelé, salt og peber. Vend rundt i det, og læg låget på.

2. Sæt fadet i den varme ovn, og bag ca. 1 time, til kålen stadig har bid. Eller længere tid, hvis I vil have en lidt blødere udgave.

3. Vend rundt i den midtvejs, og smag den til med gelé, eddike, salt og peber.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden