Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Scheftelowitz’ rødkål i stegeso med æble, krydderier og ribsgelé

Sidste år lavede Scheftelowitz denne rødkål på bål sammen med bålmanden Kurt Hoppe. Du kan sagtens bruge en stegeso eller et ovnfast fad med sølvpapir – og du kan også koge den i en gryde på gammeldags manér.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1. Snit rødkålen groft, og skær æblet i både med skræl på. Udelad kernehusene. Kom begge dele i fadet, der først skal ligge i koldt vand i 10 minutter, sammen med fedtet, som er skåret i mindre stykker, krydderier, eddike, ribsgelé, salt og peber. Vend rundt i det, og læg låget på.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden