0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Pep slankemåneden op med svin og chokoladetærte

Menuen spolerer nytårsløftet om råkost, vand og kondisko. Men det er godt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

GRIS. Spoleben lyder måske ikke umiddelbart charmerende, men dækker over et meget lækkert stykke kød på grisen.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nu befinder vi os i den del af vinteren, som ikke er den muntreste, og som godt kan falde lidt lang. Ikke mindst hvis man i et anfald af nytårskådhed er kommet til at afgive løfter om et nyt og bedre liv fyldt med råkost, kildevand og kondisko.

Det går som regel mægtig godt den første uge, men så er det, at man begynder at få syndige tanker om duftende gryder og hyggeligt samvær. Og det går som regel temmelig dårligt i spænd med et lavt kalorieindtag.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden