Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ostefremstilling er det nyeste fænomen inden for DIY-madlavning. Se med her, hvor Søren Selin fra AOC lærer dig at lave en simpel friskost. Kilde: politiken.tv / Foto og klip: Mikkel Stoumann Fosgrau

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gør du selv: Hjemmelavede oste er nyeste blær i køkkenet

Flere restauranter producerer deres egen ost, og nu bevæger tendensen sig ud blandt de forbrugere, der i forvejen fremstiller pølser og bygger røgeovne i haven.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

David Biffani står bag den italienske restaurant Mother i Kødbyen i København, hvor han hver måned bruger 2 tons frisk mozzarellaost til de stenovnsbagte surdejspizzaer, som er restaurantens signatur. I de fire år, han har haft sin restaurant, har han været på jagt efter god mozzarella i sit hjemland, Italien, men selv om kvaliteten kan være i orden, når osten forlader fabrikken, så er den ikke længere frisk, når den når til København.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden