Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madredaktør på Politiken, Annette Nyvang, viser dig her hvordan du laver den perfekte persillesovs, som mormor ville have lavet den. Kilde: politiken.tv / Peter Vintergaard & Mikkel Stoumann Fosgrau

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

60 skarpe sekunder: Madredaktørens trick til en god og nem persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs er favorit til at blive Danmarks nationalret.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Opbagt persillesovs kan nemt komme til at smage lidt kedeligt af sine hovedingredienser: mel, smør og mælk.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden