Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth./fotograf
Foto: Columbus Leth./fotograf

Gule ærter. Tina Scheftelowitz giver de gule ærter en fornyet chance.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Længe leve de gule ærter

Tina Scheftelowitz slår et slag for de gule ærter, som næsten er gledet helt ud af den danske kost.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvor danske er de gule ærter egentlig? Anerne til retten kan spores helt tilbage til bronzealderen, hvor man konserverede ærterne ved tørring og kød ved saltning – og i samspænd fungerede de to ingredienser rigtig godt, når der ikke var mange friske råvarer at finde om vinteren.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden