Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tilbehør. Spis denne salat, som er pyntet med skvalderkål, til retter, hvor man normalt spiser agurkesalat,  f.eks. frikadeller, hakkebøf eller hotdog.
Foto: Columbus Leth

Tilbehør. Spis denne salat, som er pyntet med skvalderkål, til retter, hvor man normalt spiser agurkesalat, f.eks. frikadeller, hakkebøf eller hotdog.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Agurkesalat med skvalderkålsskud

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dagens salat til aftensmaden er ofte helt enkel; det kan være en græskinspireret tomatsalat med løg og fetaost – eller en sursød agurkesalat som her. Prøv at give hverdagssalaten en håndfuld skvalderkålsskud, så smager man meget tydeligt, hvilken aroma de kan tilføje.

Sådan gør du:

1. Skær agurkerne igennem på langs. Tag kernerne ud med en teske, og skær agurken i tynde skiver.

2. Bland en marinade af honning, eddike, salt og peber og kom agurken i og smag til. Den skal være sursød.

3. Servering: Pynt med skyllede og tørrede skvalderkålsskud.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden