Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Columbus Leth
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nye kartofler med misosmør og tang

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nye kartofler er en stor sommerdelikatesse. Hvad med at give dem hovedrollen og servere dem som forret? Nogle siger, at nye kartofler er bedst bare med smør og salt, og det er der også en stor sandhed i, men jeg synes, at min variant med misosmør løfter og beriger med sin salte umamismag.

Sådan gør du:

1. Tag smørret ud af køleskabet. Udblød tangen i kogende vand i minimum 10 minutter, og dryp den af. Mariner den eventuelt i sojasauce. Bland smørret med misoen.

2. Ved serveringen: Skrub, og kog kartoflerne uden salt – se tip. Anret dem portionsvis i dybe tallerkener. Klat smørret over (eller server det til), og pynt med tang og karse. Server straks.

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden