Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Line Klein/FOTOGRAFERNEKLEIN&CO
Foto: Line Klein/FOTOGRAFERNEKLEIN&CO
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan laver du lækkerier med den franske savojkål

Savojkålen med franske aner kan nydes hele efteråret og langt hen på vinteren.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

På lang afstand ligner savojkål næsten et salathoved med sine store, grønne blade, der folder sig løst omkring hinanden, men ved nærmere eftersyn er der ingen tvivl om, at man har med kål at gøre. Bladene er grove og krusede i strukturen, og smagen er henimod det sennepsagtige, men mildere end andre kåltyper.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden