Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Lime. Forsøg dig evt. med denne smukke cheesecake med lime.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Maja Vase skruer op for syren i det søde

Lime er uundværligt. I mojito, i wok, men i særdeleshed i desserter, mener Maja Vase.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ligesom æg fra glade høns, fuldfed piskefløde og smør (altså den rigtige rene slags) er citrusfrugter altid at finde i mit køleskab. Både de gule og limegrønne af slagsen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden