Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

ISPINDE. Prøv bl.a. disse skønne hindbær-rabarber-ispinde.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: 4 søde med den syrlige rabarber

Maja Ambeck Vase serverer fire søde sager fyldt med de syrlige stængler, der skyder op af jorden netop nu.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Letristede mandler drageret i syrligsød rabarberganache og vendt i syrligt hindbær-rabarber-støv. Mandlerne bliver forårsfine og får en helt fantastisk smag.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden