Lækker og nem lille forret til forår og sommer. Husk at god køkkenhygiejne er særlig vigtig, når kødet skal serveres råt. Du bør desuden altid meddele din vildtforhandler, at kødet skal serveres som tatar, da ikke alt kød er egnet.
2. Sommerbukkølle med kryddersmør
Køllen fra sommerbukken er velegnet til gæster. Her i en enkel servering med kryddersmør.
3. Frikassé med sommerbuk og forårsgrønt
Bov er en af de sejere udskæringer, der skal have længere tid i gryden sammenlignet med den mere møre kølle bagtil. Du kan dog også benytte sidstnævnte, men sørg da for at justere kogetiden. Kødet skal blot simre, til det lige akkurat er mørt.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind