0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Opskrifter: Frikassé, tatar og kølle af sommerbuk

Sommerbukken er værd at gå på jagt efter, mener madskribent Nadia Mathiasen, der her viser, hvordan du får det bedste ud af dyret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

KLASSIKER. Frikassé er en klassiker, der her er lavet som sommerbuk og årstidens absolut bedste grønt.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lækker og nem lille forret til forår og sommer. Husk at god køkkenhygiejne er særlig vigtig, når kødet skal serveres råt. Du bør desuden altid meddele din vildtforhandler, at kødet skal serveres som tatar, da ikke alt kød er egnet.

2. Sommerbukkølle med kryddersmør

Køllen fra sommerbukken er velegnet til gæster. Her i en enkel servering med kryddersmør.

3. Frikassé med sommerbuk og forårsgrønt

Bov er en af de sejere udskæringer, der skal have længere tid i gryden sammenlignet med den mere møre kølle bagtil. Du kan dog også benytte sidstnævnte, men sørg da for at justere kogetiden. Kødet skal blot simre, til det lige akkurat er mørt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce