Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Lakrids. Kunne det friste med en hjemmelavet kung fu-is?

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Maja Vase er solgt til stanglakrids

Lakrids er et fantastisk krydderi i det søde køkken og lige så vigtigt som kanel og vanilje, mener Maja Vase. Hun giver lakridsen fuld gas i både is, creme og kage i sin nye dessertkogebog.

opskriftartikler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

På et tidspunkt var der lakrids i alt: Ud over i de søde sager fandt man lakrids i oste, pølser, øl, marinader, ketchup, gryderetter, ovnbagte rodfrugter, lage til sild og salater. Det blev lidt for meget af det gode.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden