0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grønt og sundt: Bowl med falafel, couscous og syltede løg

Falafler er nemme at lave selv så længe du bare husker at sætte kikærter i blød dagen før. Orker du ikke, kan du undlade falaflerne og toppe med hummus.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hovedret til 2-3 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 24 t.

200 g kikærter, udblødt natten over
1 lille squash
2 håndfulde bredbladet persille
2 fed hvidløg
1 lille løg
1 spsk. stødt spidskommen
2 tsk. salt
saft af 1-1 1/2 citron
rigelig olie til stegning

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce