0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Khubez el tahineh: Søde tahinsnegle

Sneglene er nemme at lave, tager sig godt ud og er et sikkert hit hos alle. Spis dem, som de er, eller flæk dem, og smør dem med ’dibs w tahini’, der er det palæstinensiske svar på peanutbutter og syltetøj, nemlig cremet tahin rørt let sammen med en smule drue- eller granatæblemelasse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jenny Zarins
Foto: Jenny Zarins

Disse snegles rejse kan spores fra Libanon til Armenien, hvor denne udgave af khubez el tahineh kommer fra.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 10 styk

Dej
1/4 pakke gær
1 stor dl (110 ml) sødmælk, lunet
1 tsk. sukker
300 g hvedemel, plus ekstra til at drysse pladerne med
75 g usaltet smør, smeltet
1 æg, let sammenpisket
olivenolie, til at smøre med salt

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce