Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Cicilie S. Andersen/Cicilie S. Andersen
Foto: Cicilie S. Andersen/Cicilie S. Andersen

Norges statsminister: Fremskrittspartiet har vist sig at være regeringsdueligt

Erna Solberg har i 3 år regeret sammen med Fremskrittspartiet, hvis eksformand Carl I. Hagen holdt med Donald Trump. Solberg er glad for samarbejdet med Fremskrittspartiet, som hun gerne vil videreføre efter næste års valg til Stortinget. Hun kunne godt tænke sig at udveksle fanger og fængselspladser med Danmark og Sverige.

FOR ABONNENTER

Erna Solberg synes ikke rigtig, det tilkommer hende at bedømme, om de norske medlemmer af Kommentatorkøbing har ret, når de beskriver hende som Norges ’landsmoder’.

»Men jeg bliver da glad, når folk får en oplevelse af, at jeg har en evne til at omfavne alle, og at de ikke nødvendigvis forbinder mig meget stærkt med mine politiske sager og retning. Det er meget vigtigt for alle centrale politikere. Ikke mindst for en statsminister. At kunne sætte almenmenneskelige temaer på dagsordenen. Ting, som ikke nødvendigvis skal føre til nye bevillinger eller konkrete love, men som indebærer nogle holdninger«, siger hun.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden