Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Cicilie S. Andersen/Cicilie S. Andersen
Foto: Cicilie S. Andersen/Cicilie S. Andersen

Modeguru: »Du skal være tynd, du skal have de rigtige ting på. Du skal være cool. Og det er sindssygt opslidende«

I årevis var Chris Pedersen en del af inderkredsen i den danske modebranche. Så skred han – og røg ned i et sort hul af udmattelse. I dag er han vært på DR K, hvor han i en ny programserie, ’Skønhedens magt’, vender vrangen ud på mode og skønhed for at vise, at det er mere end bare overfladefænomener. Det er magtfulde fænomener, som kalder på oprør, mener han.

FOR ABONNENTER

Det er først, da vi stiger ud af taxaen, at Chris Pedersen og jeg opdager, hvor forsinkede vi egentlig er. Vi er ikke fashionably late, vi er bare late-late. Der er ingen andre mennesker foran den tidligere fabriksbygning i Nordvest, der nu huser fotostudiet ’The Lab’. Det er et dårligt tegn. Der burde vrimle med modebranchefolk på vej ind til den danske designduo Saks Potts’ modeshow på Copenhagen Fashion Week september 2016.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

  • Marie Hald/moment Agency

    Du lytter til Politiken

    Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
    Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

    Henter…

    ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

  • Maud Lervik

    Du lytter til Politiken

    Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
    Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

    Henter…

    ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden