0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Melissa Kühn Hjerrild
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

Instruktør Puk Grasten: »Man kommer nok til at hade eller elske det, når man hører om film 24-7«

Puk Grasten er som datter af filmproducenten Regner Grasten vokset op med film fra morgen til aften. Nu debuterer hun med '37'. En eksperimenterende spillefilm om et autentisk møguhyggeligt mord, der 52 år efter stadig udfordrer amerikanernes selvforståelse.

FOR ABONNENTER

»For mig handler det om familie«, siger Puk Grasten om arbejdet på sin film ’37’, hvor en række amerikanske familier overværer et mord uden at gribe ind.

Men det med familien handler også om hendes helt grundlæggende perspektiv på tilværelsen.

»Det kan være sådan lidt os mod verden en gang imellem. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvad der vil ske, hvis man i familien kommer til at gå op imod hinanden, eller man pludselig ikke kan stole på sine forældre eller sin partner«, siger Puk Grasten. Som om hun næsten ikke kan forestille sig det utænkelige.

»At der pludselig skulle komme noget udefra, som ville gøre, at vi pludselig går i hver sin retning«, siger hun i sin amerikansk inspirerede ’loft’-lejlighed på Vesterbro, mens hun eftertænksomt ryster på det kraftigt rødfarvede hår.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden