0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos Depanneur

Depanneur er designdrevne conceptstores, der fungerer som bar, kiosk og café med fokus på designobjekter, surdejsbagels, naturvin og øl.

Sådan bruger du rabatten
Med dit abonnement får du 15 % rabat på alt i Depanneurs butikker. Det eneste, du skal gøre, er at vise dit Politiken Minus-kort.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Besøg Depanneur på Rantzausgade 36 i København eller Skovsgaardsgade 13 i Aarhus.

Hvem er Depanneur?
Depanneur åbnede sin første conceptstore i København i 2015. “Dep’en” blev hurtigt en favorit i lokalområdet og var påskønnet for dens gode stemning samt beliggenhed.

Lige fra begyndelsen var ambitionen at fylde butikkens hylder med egne produkter inspireret af sortimentet i klassiske købmandsbutikker.

Denne idé har siden udmundet sig i en portefølje af sub-brands inden for forskellige drikkevarekategorier af læskedrikke, øl, vin, kaffe og juice. Alt dette med en fortsat appetit på at udforske nye og flere produktkategorier i fremtiden.

Kataloget af egne brands er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte og håndplukkede producenter, der alle har det til fælles at have et lokalt og økologisk fokus.