0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartels mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre ved at lave badetøj og sweat-tøj ud af genanvendt plastik fra havet.

Med dit abonnement får du både 15 % rabat i Copenhagen Cartels webshop samt deres butik i København.

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Hvem er Copenhagen Cartel?
Hos Copenhagen Cartel drømmer de om en grønnere fremtid for dem selv, men også for generationerne efter os. Deres mission er at udfordre de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre ved at give rest- og spildressourcer, som normalt anses som værdiløse, nyt liv og tilbyde en bred palette af bæredygtige produkter, der sætter mennesker og klima før profit.

De producerer blandt andet badetøj, sportstøj og yogatøj af plastik fra havet, primært gamle fiskenet, men også andet post-consumer plastikaffald. De fleste moderne fiskenet er nemlig lavet af nylon og andre plastikkomponenter, som gør dem ekstremt holdbare. Netop derfor kan nettene drive rundt i årevis, båret af havstrømninger, hvor de fanger og dræber havdyr på deres vej.