0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos Pico Pizza

Pico Pizza er dit lokale pizzeria på Nørrebro og Vesterbro. De serverer små surdejspizzaer, som du ikke har prøvet dem før.

Sådan bruger du rabatten
Med dit Politiken-abonnement får du 15 % rabat hos Pico Pizza. Det eneste, du skal gøre, er at vise dit Politiken Minus-kort, når du betaler i deres restauranter. Vær i øvrigt opmærksom på Pico Pizzas forbehold nederst her på sitet.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Se Pico Pizzas menu og lokationer på deres hjemmeside her.


Hvem er Pico Pizza?

Vi har alle været der. Stået og kigget på et uendeligt menukort uden evnen til at beslutte sig for, om det skal være den ene eller anden pizza. Det blev ejerne af Pico Pizza trætte af. Så de fiksede problemet.

Pico laver pizza på en ny måde. I stedet for én pizza får du med deres ’Pico Trio’ tre små surdejspizzaer. Der er frit valg på menuen, så du kan vælge nøjagtig den trio, der får dit pizzahjerte til at banke. De tilbyder alt fra velkendte klassikere og nye fortolkninger til vegetariske, veganske og glutenfri pizzaer. Bestiller du deres ’Pico Combo’, får du også drikkevarer og dips med til din Trio. Vælg blandt deres selektion af naturvine, økologiske sodavand eller egne øl.

Alt det kedelige...

  • Rabattengælder kun hele dagen fra mandag til torsdag samt lørdag og søndag fra kl. 12-16.
  • Rabatten er max gældende for dig selv +1 person.
  • Rabatten kan kun bruges på Picos restauranter. Det kan ikke bruges på deres hjemmeside eller Wolt.
  • Rabatten gælder både eat-in og take-away, men man skal bestille i restauranten.