0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat på alle vinflasker to-go hos Minas

Minas er ikke bare en kaffebar, du tilfældigt kommer forbi, men et andet hjem præget af en gennemsyret lokal stemning.

Sådan bruger du rabatten

Med dit abonnement får du 15 % rabat på alle vinflasker to-go. Det eneste, du skal gøre, er at vise dit Politiken Minus-kort, når du betaler ved kassen hos Minas på Nørrebrogade 72.

Udvalget består udover vin fra Vinhanen og Melin Vin også af Minas egen æblevin lavet af æbler fra Roskilde og hyldeblomst fra Nordvest produceret af Poor Chance Winery. Derudover kan du også få Minas Rød og Minas Hvid fra La Mancha. Alle vin er selvfølgelig økologiske.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Hvem er Minas?

Hos Minas får du dækket dine behov gennem hele dagen – uanset om du kommer tidligt om morgenen for at få dit kaffefix, en hurtig frokost på farten eller sidde og nyde en kold drink med dine venner på solsiden af Nørrebrogade.

Højt tempo og god stemning præger stedet, der har stor fokus på lokale varer og samarbejdspartnere. Kaffen er fairtrade og økologisk – selvfølgelig ristet på Amager. Øl og drinks fra Nørrebrew og vin fra lokale leverandører som Vinhanen, Melin Vin og Poor Chance Vinery til en pris, der ligger væsentligt under, hvad alle andre tager. Alting koster en 20’er, uanset om du skal have en økologisk toast med Vesterhavsost, ymer med Minas hjemmelavet granola eller et glas hindbær sour.

På Minas er der plads til alle, der giver plads til alle, og publikummet spænder bredt over alle dem, der elsker at komme på Nørrebro. Minas er ikke bare en kaffebar, du tilfældigt kommer forbi, men et andet hjem for rigtig mange, og man mærker tydeligt den lokale stemning.

Minas Kaffebar vandt prisen som Årets Café under Ibyen-prisen 2022. Se i øvrigt Politikens anmeldelse af Minas her.