0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

Spar 70 kr./md. hos Arca

Løb, hop, skub, løft og træk! Arca udfordrer de gængse forståelser af “motion” og er Danmarks største udbyder af holdtræning af høj kvalitet.

Med dit Politiken-abonnement får du et medlemskab hos Arca for 429 kr./md. (normalpris 499 kr./md.).

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Hvem er Arca?
Hos Arca udfordrer de gængse forståelse af “motion”. Den, hvor træningslivet er en kamp og ikke en glæde, en ensom affære og ikke en fælles indsats. I stedet bliver du mødt af et træningsmantra, der lyder at træning skal være udfordrende, men først og fremmest sjovt. Det giver dig nemlig også de bedste resultater.

Arca opstod med drømmen om bedre og sjovere træning, end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre. Der er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen er overladt til sig selv. Hos Arca ville de bevæge sig uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, de laver hos Arca, ikke noget, du finder andre steder.

De løber, hopper, skubber, løfter, trækker og klatrer. Det er naturlige bevægelser, som vi mennesker er skabt til at lave. De udfører squats, svinger med kettlebells og hopper på kasser, fordi det er en effektiv måde for dig at opnå de bedste resultater på inden for både styrke, udholdenhed og fedtforbrænding. På den måde bliver du også bedre til at klare helt almindelige og basale ting i din hverdag.