0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

25 % rabat hos Roots Vin

Roots sælger udelukkende naturvin fremstillet med bæredygtighed og mangfoldighed for øje.

Sådan bruger du rabatten
Med dit Politiken-abonnement får du 25% rabat på vin og delikatesser i alle Roots tre butikker i København. Det eneste, du skal gøre, er at vise dit Politiken Minus-kort, når du betaler i en af butikkerne.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Hvem er Roots Vin?
Formålet for Roots er at introducere dig til mindre kendte druer. De arbejder sammen med non-mainstream vinområder, som til trods herfor ofte har flere tusind års tradition for vinproduktion. De støtter vinbønder, som driver et bæredygtigt landbrug og som tager hensyn til de økonomiske, kulturelle og sociale aftryk af deres produktion.

Roots er et samarbejde mellem den kendte sommelier Felix Chamorro, der for nylig blev udnævnt til Forbes liste over de meste kreative og indflydelsesrige mexicanere, samt hans italienske partner Leonardo Camboni, som er kendt fra den danske madscene. Makkerparret plejer at importere vin til toprestauranter, men satser nu på vinbutikker for private.

De deler en “full consciousness”-tilgang til vin, hvor en forståelse for og påskønnelse af bæredygtighed, diversitet, historie og respekt er i højsædet.

Hos Roots finder du vine fra små vingårde i blandt andet Italien, Spanien, Portugal, Georgien samt Frankring og flere. De byder på alt fra rød- og hvidvin til orangevin, rosé og bobler. De importerer alt direkte, hvilket resulterer i priser, hvor vi alle kan være med.

Roots handler dog ikke kun om vin! Du kan også finde et udvalg af charcuteri, ost, olivenolie og andre produkter af højeste kvalitet. Alt er egen import og følger de samme principper for kvalitet og produktion som vinene.

Se mere på Roots website her.