0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

55 kr. rabat til World Press Photo 2022

Gå rundt mellem de vindende fotografier og bliv vidne til smukke, vilde, gruopvækkende, gribende – og nogle gange nærmest ubegribelige – øjeblikke.

Sådan bruger du rabatten
Med dit abonnement får du 55 kr. rabat på billetter til World Press Photo 22. Det eneste, du skal gøre, er at gå til dette link og logge ind med dit Politiken-abonnement.

KØB DINE BILLETTER HER

Hvad er World Press Photo?
World Press Photo er billeder af mennesker, liv og skæbner. Det er fortællinger om store skelsættende begivenheder og kig ind i små, ukendte tilværelser. Det er billeder af verden omkring os ganske enkelt. Taget af fotografer fra hele verden.

Som noget nyt har World Press Photo nemlig delt verden op i seks områder – og her er der i år kåret en regional vinder inden for kategorierne: ’enkeltbillede’, ’fotoserie’, ’langtidsprojekt’ og ’åben klasse’.

Som tidligere er der dog stadig ét billede, som løber med den store World Press-pris, ’World Press Photo of the Year’. Sidste år vandt Politikens Mads Nissen for sit fotografi af corona-kram i Brasilien. I år er det et billede med et særligt mørke i sig – og uden ét eneste menneske på: Den canadiske fotograf Amber Brackens bemærkelsesværdige fotografi fra området omkring en tidligere kostskole, hvor hundredevis af børn mistede livet.

På udstillingen vil man også kunne se udvalgte fotografier fra Politikens egne fotografer.

Årets vinderbillede:
Amber Bracken, Canada for The New York Times.