0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos Planet Nusa

Planet Nusa laver bæredygtigt sportswear i genanvendte og miljøvenlige materialer. Designet er udviklet af kvinder til kvinder.

Med dit abonnement får du 15 % rabat, når du shopper i Planet Nusas webshop.

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT


Hvem er Planet Nusa?
Med et solidt venskab i bagagen og en fælles fortid i modebranchen sprang Mille Skat og Kristine Esmer ud i deres drøm om at lave bæredygtigt sportstøj til kvinder. De to kvindelige iværksættere arbejder målrettet for en større social- og miljømæssig ansvarlighed i branchen, hvilket kommer til udtryk i deres kompromisløse valg af bæredygtige materialer.

Ønsket om at passe på planeten står dog ikke alene. Mille og Kristines ambition med Planet Nusa er også at skabe et fællesskab for kvinder og sende et signal om, at det ikke altid handler om at være den bedste eller hurtigste, men i langt højere grad om at bevæge sig og føle sig godt tilpas.

Planet Nusas tøj består udelukkende af certificerede bæredygtige materialer, der enten er bionedbrydelige eller genbrugte. Sportstøjet er f.eks. lavet af ca. 80 % overskydende fiskenet, der er samlet op fra havbunden ved Filippinerne.

Annonce