0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat på alle reparationer hos Telerepair

Telerepair er din nye bedste ven ... Eller retter din telefons nye bedste ven.

Sådan bruger du rabatten
Med dit Politiken-abonnement får du 15 % rabat på alle reparationer hos Telerepair. Det eneste, du skal gøre, er at vise dit Politiken Minus-kort, når du betaler i deres butikker.

VIS DIT POLITIKEN MINUS-KORT

Se, hvor Telerepair holder til på deres hjemmeside her

Hvem er Telerepair?
Gazellevirksomheden Telerepair er en af Danmarks største og bedst bedømte reparationskæder. Med butikker fordelt over hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og indre by har de år efter år hjulpet titusindvis af glade kunder med deres ekspertise indenfor reparationer af smartphones, tablets og computere. Derudover har de også et stort udvalg af tilbehørsprodukter samt salg af brugt elektronik. Hos Telerepair får du altid hjælp af et kompetent og servicemindet personale, og i alle butikker er der en certificeret tekniker samt et in-house værksted, der gør, at du oftest kan få klaret reparationen på under én time.

Telerepair foretager både reparationer af hardware (skærm, batteri, oplader, højtaler m.m.), software, vandskader samt mikrolodning. Det er muligt at få repareret alt uanset brand eller enhed - og det bedste af det hele er, at Telerepair er Danmarks billigste.

Annonce