0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

Rabataftaler for alle Politikens abonnenter

Politiken Minus er til dig, som har prøvet at have minus på kontoen. Men frygt ej, for nu har du adgang til en masse dejlige rabataftaler.

Alle abonnenter på Politiken kan gøre brug af Minus-fordelene – uanset abonnementstype. Det er en del af dit Politiken-abonnement og ikke noget, du skal tilkøbe eller betale ekstra for at blive en del af.

Rabatterne er lavet med tanken, at det skal blive lidt sjovere for dig at leve livet.

Der er rabat på cafeer, barer og restauranter, det er rabat på sexlegetøj, solbriller og bæredygtigt sportstøj, der er rabat på museer og oplevelser, og der er rabat på reparation af din mobilskærm, som du smadrede for et par måneder siden og ikke lige fået gjort noget ved.


Det lyder fedt! Hvordan bruger jeg rabatterne?
For at få adgang til rabatterne, skal du først og fremmest have et abonnement på Politiken. En lille hemmelighed: Du kan få digital adgang i én måned for kun 1 krone, hvilket selvfølgelig også giver adgang til alle rabataftalerne. Så den ekstra dåseøl, du kan få med hos Giallo på Jagtvej, er jo praktisk talt gratis ...

Nogle af rabataftalerne, eksempelvis 15 % på solbriller hos MESSYWEEKEND, kræver en kode, som du kan finde på den enkelte rabataftale. Andre rabataftaler - mange af caféerne, restauranter og barerne - kræver, at du dukker fysisk op og viser dit Politiken Minus-kort.


Politiken Minus-kort? Hvad er det?
Ah ja, dit Politiken Minus-kort kan du finde her på sitet og i vores app. Downloader du appen, har du altid kortet lige ved hånden, når du eksempelvis lige kommer i tanke om, at du kan få 15 % på den flaske vin, du er i gang med at købe hos Minas på Nørrebro.

Minus + Minus = Plus
Du kender måske vores eksisterende fordelsunivers Politiken Plus. Politiken Minus er en del af Politiken Plus og er ligesom Plus tilgængelig for alle Politikens abonnenter.

Har du spørgsmål til det hele, så kan du altid ringe til vores dejlige kundekonsulenter på 7015 8515. De sidder klar mandag-fredag kl. 9-16 og kan hjælpe og eventuelt komme med fifs til den bedste kombo hos Hooked.

Find dit Politiken Minus-kort her

Se alle dine Minus-fordele her

Annonce