0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Politiken Minus

15 % rabat hos Avilius

I Avilius laver de SU-venlig terapi til unge som dem selv. De tilbyder forebyggende terapi for at få det, der fylder hos dig til at fylde mindre.

Med dit abonnement får du 15 % rabat på hver session hos Avilius.

KLIK HER OG FÅ DIN RABAT

Hvem er Avilius?
I Avilius arbejder psykologer og psykologistuderende i fællesskab på at ændre den unge generations dalende mistrivsel. De tilbyder ung-til-ung terapi for at lette hovederne og hjerterne, så ungdommen kan blive sjovere.

Der er mange gode grunde til at gå i terapi, og hos Avilius kan du tale om lige det, der fylder - uanset hvor stort eller småt, det måtte være. Kom til en gratis første samtale i deres terapihus på Vesterbrogade. Vælger du at starte et forløb op, får du 15% rabat på hver session, hvis du er Politiken-abonnent.

I Avilius kan du gå i terapi på lige den måde, der passer bedst til dig.

Individuel terapi er til dig, der har brug for nogen at tale med. I selskab med en kommende psykolog, arbejder du imod din målsætning på en måde, der passer ind i din hverdag.

Gruppeterapi er til dig, der føler dig alene i livet. Gruppeforløbene tager fat i vores generations største udfordringer.

Psykologhjælp er til dig, der har brug for lidt ekstra. Du får billig terapi med en kompetent ung psykolog.

Kæresteterapi er til jer, der har fundet kærligheden og gerne vil passe på den i mange år endnu.

Læs mere og book din første session her.

Annonce